přednášky, diskuse, workshopy
Daniel Sosýn: bude doplněno
- Čas: 25. 3.: 14.00 - 15.15
- Učebna: 102
- Anotace: Mohl být lékařem, ale už během studia medicíny se rozhodl podnikat. Nechutnala mu dostupná sportovní výživa, a tak začal vyrábět vlastní. Ladil chuť syrovátkového proteinu tak dlouho, až se v roce 2021 stal na českém internetu nejprodávanějším produktem ve své kategorii. Díky spolupráci s lékařem Pavlem Novosadem navíc docílil toho, že jde v Česku o první lékaři oficiálně doporučovaný protein na prevenci osteoporózy u seniorů. Jeho olomoucká firma Protein & Co. vyrábí i další produkty v segmentu zdravé výživy, má obrat kolem 70 milionů korun a působí na osmi trzích. Vedle toho Daniel Sosýn v Olomouci vede také gelaterii MichelanGelato.
- Kapacita: 50 osob
Seznam přihlášených účastníků (3):
Jméno | Třída | Email |
Jiří Hošek |
6.A |
hosekj@arcig.cz |
Matěj Kaprál |
6.A |
kapralm@arcig.cz |
Samuel Kán |
7.B |
kans@arcig.cz |